Social Media voor ondernemers in Venlo

Dit is mijn eerste blog bericht op Webfunnel. En alles op deze blog gaat over hoe bedrijven gebruik kunnen maken van Internet Marketing en Social Media om meer prospects en klanten via het Internet te krijgen.

Internet is eindelijk volwassen geworden. Het wordt tegenwoordig Web 2.0 genoemd, wat inhoud dat de content die geplaatst wordt door gebruikers wordt gegenereerd. Denk hierbij aan Youtube. Alle video’s worden geplaatst door gebruikers en niet door Youtube zelf. Denk ook aan Facebook of Hyves, waarbij de gebruiker zelf artikelen plaatst en of foto’s of video’s op zijn of haar pagina neerzet.

Alles binnen social media draait dus om de conversatie die plaatsvind op het internet. Gebruikers van social media vragen om referenties of delen hun meningen over bedrijven, producten en diensten. Het is een must geworden voor bedrijven in Venlo om deel te nemen aan dit gesprek.

Zodra je deelneemt kun je ook invloed uitoefenen en kun je daadwerkelijk laten zien dat U een expert bent op uw vakgebied.

Neem dus vandaag nog actie en zorg dat u een Twitter, Facebook, Linkedin en Youtube account krijgt en ga de dialoog aan.

Vergelijkbare Posts:

Leave a Comment

*