10 belangrijke onderdelen voor het maken van een geweldig product pagina

De 10 belangrijkste onderdelen voor een geweldige productpagina. Ten eerste moeten we denken aan klantbeoordelingen. Het is cruciaal om deze op je pagina te hebben. Social Proof is “the way to go”. Cross en/of upselling is essentieel en je kunt dit mooi testen.

Maak ook gebruik van super-duper plaatjes. Een ander alternatief is gebruik te maken van 360 graden plaatjes. Iedereen wil het toch ook eens anders bekijken.

Een van de belangrijkste is wel een grote “Big Call To Action” Vertel je bezoekers domweg gewoon wat ze moeten doen. En maak gebruik van Social Sharing Buttons.

Het volgende aspect is gebruik te maken van product video’s. En op je pagina mag de informatie omtrent je leveringstijden niet ontbreken. En dit geldt uiteraard voor een gedetailleerde productomschrijving. Niets is zo vervelend, als er niet precies beschreven wordt wat het product nu eigenlijk wel en niet kan.

En als laatste mag je voorraad niet ontbreken om je productpagina. Als het niet op voorraad is, laat dat dan ook zien. Mocht je toch nog meer willen lezen over dit onderwerp geschreven door David Moth, klik dan op deze link

10 essential features for creating great product pages | Econsultancy.

Vergelijkbare Posts:

Tags: ,

Leave a Comment

*