Diensten

Een Site Die Vindbaar Is, Bezoekers

Boeit En Verkoop Genereert.

U wilt een site die zichtbaar is, bezoekers boeit en bindt en uiteindelijk meer verkopen genereert, toch?

Webfunnel is een Internet Video Marketing bureau dat organisaties helpt met het vertalen van business wensen naar werkbare oplossingen die u site binnen enkele DAGEN zichtbaar wordt op uw zoekwoorden binnen Google.

Onderdelen die Webfunnel biedt

Iedere organisatie heeft zo zijn eigen internet strategie. Er zijn echter steeds terugkerende onderdelen die zorgen voor online succes. De mate waarin u deze onderdelen gaat inzetten, is afhankelijk van uw wensen. Wij, binnen Webfunnel onderscheiden de volgende onderdelen voor een succesvol internetstrategie;

1. Video Marketing

Wij helpen u bij uw Video Marketing Campagne. Video wordt steeds meer en meer gebruikt om via het Internet te communiceren. Waarom? Omdat er meer belang wordt gehecht aan video’s dan aan geschreven tekst. Niet voor niets dat Google een paar jaar geleden de immens poluaire Youtube heeft gekocht. Op dit moment is deze video sharing site de #2 zoekmachine van de wereld. En de verwachting is dat video het Internet zal domineren nog voor 2015.

2. Leads genereren en Opvolgsysteem

Steeds meer en meer gekwalificeerde leads vinden uw video’s. Nu wordt het noodzaak om deze leads in onze verkoopfunnel te krijgen. Binnen Webfunnel hebben we heel veel “Lead Generatie Pagina’s” getest. Alleen de allerbeste worden gebruikt om hun contact informatie te krijgen in ruil voor een gratis rapport, kortingsbon of datgene dat het beste past bij uw klanten en uw organisatie.

3. Zichtbaarheid in Lokale Zoekresultaten

Steeds meer en meer mensen vullen bij het zoeken van hun onderwerp ook een stad, plaats en/of provincie in. Als een schilder bijvoorbeeld in Eindhoven werkt, dan wil hij ook werk vinden in de omgeving van zijn standplaats.  Als niemand u kan vinden dan kunnen ze ook niet bij je kopen. Webfunnel helpt u hierbij.

4. Sociale Media Marketing

Facebook is momenteel wereldwijds grootste Social Network. Sociale Netwerken hebben het consumentengedrag verandert. U kunt echter deze mogelijkheden ook voor u laten werken. Neem deel aan sociale netwerken en bouw aan het vertrouwen, respect en geloofwaardigheid. Juist de feedback van uw netwerken, helpen u om nog betere producten en/of diensten te leveren.

5. Blog Marketing

Op dit moment volgt 77% van alle internetgebruikers een of meerdere blogs. Creeer uw eigen blog en zorg dat uw volgers fans van u worden. Zij zullen ervoor zorgen dat uw blog via hun sociale netwerken populair wordt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.